ONETALK MASTERCLASS

Een unieke 90-minuten boost voor jouw presentatieskills. Vergeet alles wat je tot nu toe geleerd hebt over presenteren en storytelling en leer de 5 wetten om van kopers-aandacht tot kassa-gedrag te sturen.

Boost jezelf nu!

Sneller resultaat

Een presentatie op topniveau heeft een volgorde. Leer de 5 wetten, die je nooit meer vergeet.

Jij, maar beter

Soms word je in het leven door een botswagen geraakt en is je leven vanaf dat moment net even iets anders. Soms voel je dat gebeuren.

Hogere opbrengst

Als twee of meer mensen vechten om een baan, een klant, of een project, kun jij maar beter de winnaar zijn.

Klanten aan het woord

authenticiteit overgewaardeerd

Simon, Mediaspecialist

Ik was eerlijk gezegd verrast toen ze me vertelde dat authenticiteit een hype is en overgewaardeerd wordt. Het is toch wel wat je overal hoort en leest, dat je jezelf moet zijn. De insteek van OneTalk is dat je door de formule juist ontspannen voor de groep staat en daarmee authentiek bent. Grappig hoe dat werkt.

Aanrader voor scholen

Marian , Merkstrateeg HBO Scholengemeenschap

We hebben onze docenten laten trainen in spreken voor publiek. Dit zouden scholen standaard moeten meenemen in hun pakket.

Ik kan (en wil) nog veel leren

Jaap, Heerlen, communicatie expert

Ik ben behoorlijk ervaren en wist niet of er nog groei mogelijk was; dankzij deze twee heren kreeg ik bewezen dat ik nog veel kan (en wíl) leren.

Onze unieke kenmerken die uitblinken

  • Presentatoren op topniveau die trainer zijn geworden i.p.v. andersom
  • Weg van de cliché's als 'Gewoon jezelf zijn'.
  • Er is dus wel een code!
  • Ervaring als presentator voor de schermen, als manager, directeur en directielid
  • Supergoeie sfeer! Er wordt gelachen.
  • Het geeft je energie, sluit nu je energiecontract af!
  • We leren je trucjes, die passen in jouw transformatie
  • Het gaat om wie het zegt, maar vooral in welke volgorde!

Veelgestelde vragen

Voor wie is de onetalk masterclass?

Bedrijven vanaf 15 tot 1500 mensen die een effectieve injectie willen hebben over Speak Performance, Storytelling en de macht van intrinsieke aandacht.

Wat krijg ik bij deze masterclass?

Jaco of Matthias, founders van ONETALK komt een 30, 60 of 90 minuten masterclass geven over Spreken op topniveau. Een stevige injectie van de ONETALK methode, hoe krijg je 'kopers-aandacht dat leidt tot 'kassa-gedrag'.

Wat is de toegevoegde waarde voor ons bedrijf?

Groei. Het zijn de openbaringen die van een goeie masterclass een moment maken die je niet meer vergeet. Openbaringen over hoe het brein reageert op woorden, zinnen, verhalen. De deelnemers gaan na deze masterclass voor altijd anders naar hun (werk)leven kijken.

Waar vindt de masterclass plaats?

Meestal op locatie van het bedrijf, vaak als onderdeel van een volledig dagprogramma over leiderschap, toekomst en strategie. Net zo makkelijk vindt de masterclass plaats op de locatie van ONETALK in Hilversum.

Wat kost de masterclass?

Afhankelijk van briefing begint de 30-minuten masterclass vanaf €1.750,-

Wat kan ik na het volgen van deze masterclass?

Je bereid vanaf dat moment al je presentaties anders voor; met een vernieuwd bewustzijn over hoe mensen reageren op woorden, zinnen en verhalen en nog specifieker; de volgorde hiervan.

Wat maakt deze masterclass uniek?

In tegenstelling tot de gevestigde orde op presentatie trainingen, gaan we niet volledig mee in de hype van authenticiteit als belangrijkste onderdeel van de spreker. Wij hebben een bewezen methode, gebaseerd op de laatste neurologische kennis, waarbij je jouw woorden en zinnen letterlijk als code kunt inzetten.

Referenties

authenticiteit overgewaardeerd

Simon, Mediaspecialist

Ik was eerlijk gezegd verrast toen ze me vertelde dat authenticiteit een hype is en overgewaardeerd wordt. Het is toch wel wat je overal hoort en leest, dat je jezelf moet zijn. De insteek van OneTalk is dat je door de formule juist ontspannen voor de groep staat en daarmee authentiek bent. Grappig hoe dat werkt.

Ben jij ook enthousiast?